Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pinksteren Fly-in bij MVC Apollo’68

29 mei @ 10:00 - 1 juni @ 17:00

Beste Modelvlieg vrienden:

MVC Apollo’68 organiseert dit jaar tijdens Pinksteren een Fly-in. Graag nodigen wij je van harte uit om aan dit treffen deel te nemen. Deze keer is het een Fly-in i.p.v. een vliegshow. Hierdoor meer “quality time” met elkaar door gezellig samen te zijn en de vrijheid om te vliegen wanneer en hoe vaak je maar wilt.
Er zijn voorzieningen aanwezig om te kamperen met een vast aantal standplaatsen. Mocht je met de tent komen dan mag je gebruik maken van de douche en toiletten. Gedurende deze dagen verzorgen we ontbijt, middageten en ander versnaperingen.. Vanaf vrijdag zijn er eetbonnen te koop, deze zijn te besteden op zaterdag, zondag en maandag. Om kostendekkend te zijn, vragen we € 10,00 per overnachting per standplaats..
Mocht je interesse hebben dan ben je vanaf donderdagmiddag 28-5 van harte welkom. Op vrijdag 29-5, zaterdag 30-5, zondag 31-5 en maandag 01-06 is er gelegenheid tot vrij vliegen. (Alleen op maandag <=79 dbA, andere dagen <=90 dbA). Tevens zal er in ons clublokaal en op het horecaplein voldoende gelegenheid zijn om onder het genot van een hapje en drankje met collega modelvliegers gezellig samen te zijn.
Inschrijven is alleen mogelijk via deze link, doe dit a.u.b. om een teleurstelling te voorkomen. We beschikken over een vast aantal standplaatsen, om veiligheidsredenen houden we ons hieraan. Let op: Met Pinksteren zijn de campings in onze buurt waarschijnlijk vol.
Hopende je op onze Fly-in te mogen begroeten,

Uitnodiging Fly-in_NL.doc apollo
Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van MVC Apollo ‘68

Gegevens

Begin:
29 mei @ 10:00
Einde:
1 juni @ 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.mvc-apollo68.nl/

Organisator

Het bestuur van MVC Apollo ‘68

As nen boer nich klaagt is hee zeeke